Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην απόλυτη διάθεση του Λαού της Κερατέας το ΠΑΜ, πέρα από την πλήρη συμπαράστασή του στον αγώνα τους. Μήνυμα του Κινήματος στους αστυνομικούς.
Στην απόλυτη διάθεση του Λαού της Κερατέας, τέθηκε το Πατριωτικό Μέτωπο, παραχωρώντας ακόμη και τα γραφεία του στο Σύνταγμα, στη διάθεση της Επιτροπής Αγώνα.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Κερατέας, με αντιπροσωπεία επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο Συντονιστής του Πυρήνα Αθηνών του Κινήματος, κ. Βασίλης Τσίτουρας.
Πέρα από την σαφή, κάθετη και χωρίς καμία πολιτική σκοπιμότητα στήριξη του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, το Πατριωτικό Μέτωπο, κλιμακώνει την παρουσία του στις Κινητοποιήσεις τους, καλώντας.  όλα τα Μέλη και τους Φίλους του, να ενισχύσουν τόσο με τη φυσική τους παρουσία, όσο και με όποιο άλλον τρόπο μπορούν τον κοινό αγώνα. Έναν αγώνα, που πια δεν έχει να κάνει  μόνο με την προστασία του φυσικού χώρου της Πόλης της Κερατέας από τα σκουπίδια του «κράτους των Βορείων Προαστίων Αθηνών», αλλά και με την ίδια την αξιοπρέπεια των Πολιτών της.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, μετά την άγρια εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη και τις ανεξέλεγκτες συγκρούσεις οι οποίες επακολούθησαν, σε μήνυμά του προς τους νεαρούς κυρίως αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων καταστολής της Αστυνομίας, τους υπενθυμίζει τα παρακάτω:
  1. Ο όρκος τον οποίο πήραν στις αστυνομικές τους σχολές, έγινε στο όνομα του Συντάγματος και κατά συνέπεια του ελληνικού λαού.
  2. Οι διαταγές των ανωτέρων, είναι ενταγμένες πάντα στην ανώτερη αρχή της κρίσης τους «όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του». Να κάτσουν σήμερα κιόλας στον υπολογιστή τους, και να διαβάσουν στο διαδίκτυο προσεκτικά τα πρακτικά από τη δίκη των «συναδέλφων» τους για βασανισμούς και χρήση υπερβολικής βίας στη στρατιωτική χούντα. Να θυμούνται πως οι «μεγάλοι», εγκατέλειψαν τους «μικρότερους», όταν τα πράγματα «σκούρυναν» για αυτούς.
  3. Να έχουν πάντα υπόψη τους πως απέναντί τους δεν έχουν «εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου» αλλά απλούς πολίτες, εξοργισμένους για την αδικία που γίνεται σε βάρος της πόλης τους, των οικογενειών, των σπιτιών τους.
  4. Να θυμούνται πως όταν λήξει αυτή η μεγάλη περιπέτεια που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας, με την κατοχική συμμαχία των νεοταξιτών και των τοκογλύφων που κυβερνά τον τόπο, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. Και στο τέλος αυτής της διαδρομής, να έχουν ως ηθικό οδηγό μοναδικό πως ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Το Πατριωτικό Μέτωπο τέλος, υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά τόσο στον Λαό της Κερατέας όσο και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, το δράμα που βίωσε ο λαός της Αργεντινής και το οποίο τέλειωσε όταν ο ίδιος ο Λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου