Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                 
Εντυπωσιακά ποσοστά 9% στην πρόθεση ψήφου, καταγράφει σε διαδικτυακό γκάλοπ το Πατριωτικό Μέτωπο.
Εντυπωσιακά ποσοστά 9% στην πρόθεση ψήφου, με το ερώτημα «τι θα ψηφίζατε σήμερα αν γίνονταν εκλογές», καταγράφει το Πατριωτικό Μέτωπο.
Συγκεκριμένα, σε ανοιχτή ψηφοφορία, από ανεξάρτητο, μη σχετιζόμενο σε καμία περίπτωση με το Κίνημα ιστολόγιο, και σε δείγμα 1641 πολιτών, 9% των συμμετεχόντων, δηλώνουν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, Πατριωτικό Μέτωπο.
Το εντυπωσιακό αυτό ποσοστό, ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΜ, αφορά στους πολίτες οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το διαδίκτυο και φυσικά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, την οποία τα ΜΜΕ έχουν μεθοδικά και συστηματικά αποκόψει από την σφαιρική και έντιμη πληροφόρηση. Καταδεικνύει όμως την αποδοχή του μηνύματος αλλά και του καθημερινού αγώνα του Πατριωτικού Μετώπου, εκεί που μπορεί να φθάσει: Στο διαδίκτυο και στους χρήστες του.
Το Κίνημα, εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, την αξιολογεί ως ένα θετικό πρόσημο για την πορεία του αγώνα του και δηλώνει πως θα τον συνεχίσει με θάρρος και παρρησία,  χωρίς κραυγές, μεσσίες, σωτήρες, θολοαριστεροδέξια μανιφέστα κλπ συναφείς καρπούς της σύγχυσης που επικρατεί στις δύσκολες εποχές που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας.
Για τις μέρες που έρχονται, το Κίνημα: 1. Οργανώνει το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο να φέρει σε άμεση επαφή τον αγρότη και τα προϊόντα του με τον καταναλωτή. Τα εγκαίνια του ανταλλακτηρίου θα ανακοινωθούν, αμέσως μετά την διευθέτηση του χώρου και την εγκατάσταση των πρώτων αγροτών με τα προϊόντα τους. 2.  Συμμετέχει στην μεγάλη εκδήλωση του Πελοποννησιακού Λαού στο Αίγιο, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα της Φιλαρμονικής της Πόλης, κατά της χαφιεδόκαρτας του «πολίτη». 3. Εντείνει τις διεθνείς επαφές του με συναντήσεις σε Βουκουρέστι, Μόσχα, Καράκας, στηρίζοντας συμμαχίες κατά της παγκοσμιοποίησης, των νεοταξιτών, των τοκογλύφων και των πολυεθνικών. 4. Προετοιμάζει ανοιχτή συγκέντρωση στην Λάρισα, με τον πρόσφατα διαμορφωθέντα πυρήνα του Κινήματος στη Θεσσαλική μεγαλούπολη. 5. Συμμετέχει με τα μέλη και τους φίλους του σε κάθε κοινωνική κινητοποίηση και δράση, προς την κατεύθυνση της απαλλαγής της χώρας από το ακροδεξιό-νεοταξίτικο ΠΑΣΟΚ και την κατοχική συμμαχία των τοκογλύφων που κυβερνούν τη χώρα.
Συνεπές στις αρχές του το Κίνημα, καλεί τον ελληνικό λαό να κατανοήσει το μήνυμα του, πως θα πρέπει επιτέλους ο εμφύλιος και η μεταπολίτευση να πάψουν να παράγουν τις γνωστές εξουσιαστικές δομές αριστεράς – δεξιάς, οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στο βάραθρο το οποίο βρίσκεται σήμερα. Να εμπιστευθεί επιτέλους τα παιδιά του και να στείλει στον αγύριστο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που τον καταλήστευσε, τον υποδούλωσε σε κέντρα εξουσίας πέραν των εθνικών συνόρων και τον εξευτέλισε στη διεθνή κοινότητα.
Επιστροφή λοιπόν όσο πιο σύντομα γίνεται, στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου