Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                              
Οργισμένος χείμαρρος ο λαός αντιμετωπίσθηκε για μια ακόμη φορά από το νεοταξίτικο ΠΑΣΟΚ με τεράστιες ποσότητες χημικών.
Σε οργισμένο ποτάμι εξελίχθηκε η σημερινή κινητοποίηση του λαού στην Αθήνα, με κεντρικό σύνθημα το διώξιμο του ΔΝΤ και την παραίτηση του ΓΑΠ από την πρωθυπουργία. Ένας εντυπωσιακός σε όγκο και παλμό λαός, που απαίτησε πια με σαφείς όρους την πλήρη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Η απάντηση της κυβέρνησης του ακροδεξιού ΠΑΣΟΚ, ήταν για μια ακόμη φορά η προκλητική παρουσία χιλιάδων αστυνομικών και η ανεξέλεγκτη χρήση χημικών, άκρως επικίνδυνων για την υγεία των πολιτών.
Τα μέλη και οι φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου συμμετείχαν στην σημερινή κινητοποίηση, παρέμειναν μέχρι αργά στο Σύνταγμα εξηγώντας στους πολίτες τις θέσεις του Κινήματος και υπενθυμίζοντας σε όλους πως ο αγώνας του Λαού κατά των νεοταξιτών, είναι απελευθερωτικός από τα δεσμά του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων και όχι ταξικός, όπως επιχειρεί να τον πείσει ένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος. Κρατώντας τις αρχές του Κινήματος με απόλυτο σεβασμό, τα μέλη του ΠΑΜ, δεν διαδήλωσαν με σύμβολα και «λάβαρα» του Κινήματος, δίνοντας έτσι το στίγμα της πρότασης του Κινήματος για την απαλλαγή της χώρας από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που την κυβερνά. Μια πρόταση η οποία βασίζεται στη διεθνή εμπειρία από τα κινήματα των Λαών, τα οποία μας δίδαξαν πως μόνο όταν οι Λαοί αντελήφθησαν πως θα πρέπει να συμπαραταχθούν σε ένα ευρύ Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο, θα «δουν θεού πρόσωπο». Και όσο η λογική των κινητοποιήσεων παραμένει στο επίπεδο των συντεχνιακών ή μικροπολιτικών αναζητήσεων, τόσο θα αναπαράγει – δυστυχώς – νέα αδιέξοδα.
Ούτε δεξιά λοιπόν, ούτε αριστερά: Μετωπικά και Πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου