Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τάγματα Ασφαλείας τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Επίορκοι αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες, λειτούργησαν σαν κατοχικά SS.
Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά πάντων προχώρησαν τα ΜΑΤ σήμερα στο Σύνταγμα. Λειτουργώντας ως Τάγματα Ασφαλείας, αντί να κάνουν το καθήκον τους και να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες που ετοιμάζονται να σακατέψουν κάθε περιθώριο ελπίδας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού, με την ψήφιση του αναθεωρημένου μνημονίου, διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ξεπερνώντας σε αγριότητα τα Ναζιστικά SS της γερμανικής κατοχής.
Σε ένα απίθανο τσίρκο συνεργασίας με τους «γνωστούς αγνώστους», κατάφεραν για μια ακόμη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας, να μετατρέψουν τον Έλληνα Αστυνομικό σε δακτυλοδεικτούμενο εχθρό του Λαού, κόβοντας κάθε νήμα σχέσης του με το σώμα της ελληνικής Κοινωνίας.
Λειτουργώντας με έναν γελοίο και παιδαριώδη σχεδιασμό μεταφοράς της σύγκρουσης των «γνωστών-αγνώστων» μπροστά στη Βουλή, αφήνοντας άθικτο για μια ακόμη φορά και στο απυρόβλητο επιλεγμένα σημεία της Πλατείας Συντάγματος, επέλεξαν να εισβάλουν μέσα στο χώρο που γίνονταν το Δημοψήφισμα της Συμμαχίας για την Ελλάδα. Καταστρέφοντας τα πάντα, ξεσχίζοντας τις κάλπες και πετώντας τα ψηφοδέλτια, και ρίχνοντας χημικά,  μέσα στον καλυμμένο χώρο, όπου στεγάζονταν η εφορευτική επιτροπή.
Το ήδη νεκρό πολιτικό σύστημα που εκφράζεται σήμερα από τον θλιβερό ΓΑΠ, παρασέρνει μαζί του μια σειρά από δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι αργά η γρήγορα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι πιστεύουν πως «θα την βγάλουν καθαρή» να θυμούνται πως οι επίορκοι πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, όπως γίνεται σήμερα σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, θα πληρώσουν το ακριβές αντίτιμο της επιλογής τους.
Οι καιροί της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας είναι μπροστά μας και τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση.
Παρά τα χημικά, τα SS-ΜΑΤ, και τους άθλιους πολιτικούς απατεώνες, το Δημοψήφισμα στο Σύνταγμα θα συνεχισθεί σε καθημερινή βάση και ο ελληνικός Λαός, θα εκφράσει την θέλησή του. Γιατί πολύ απλά, ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου