Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α. για στελέχωση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπής Παλλαϊκής Άμυνας) του Πατριωτικού Μετώπου.
Στο όνομα των Στρατηγών, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Γεώργιου Καραϊσκάκη, Νικόλαου Ζορμπά, Νικόλαου Πλαστήρα, Κωνσταντίνου Δαβάκη, Στέφανου Σαράφη και των θυσιών τους για την Ελευθερία και την Δημοκρατία στην Πατρίδα μας, αλλά και την προάσπιση των Κοινωνικών κατακτήσεων του Ελληνικού Λαού, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί:
Τους Έλληνες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α., όλων των Όπλων και Σωμάτων, για την διεύρυνση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπή Παλλαϊκής Άμυνας) του Πατριωτικού Μετώπου.
Στόχοι της Ε.Π.ΑΜ., ανεξάρτητης από το Κίνημα Οργάνωσης, είναι:
  1. Η μελέτη της υφιστάμενης πολιτικής-αμυντικής πραγματικότητας της χώρας, και η κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη στο μέγιστο δυνατό βαθμό του αμυντικού δόγματος της Παλλαϊκής Άμυνας.
  2. Η αναζήτηση διεξόδων από την σημερινή πολλαπλή κρίση που επέφερε στην Πατρίδα και τον Λαό μας, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
  3. Η ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, για την εν εξελίξει πολιτική, μείωσης της εθνικής μας κυριαρχίας.
  4. Η ανάπτυξη «δεξαμενής σκέψης» σχεδιασμού αντιμετώπισης, στην επιχειρούμενη κονιορτοποίηση του εθνοχώρου μας. (Κύπρος, Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο).
Καλούνται και παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες Ε.Α., όλων των Όπλων και Σωμάτων, να επικοινωνήσουν με το Πατριωτικό Μέτωπο, στα τηλ. 2103311642, 6980292626, στην διεύθυνση Νίκης 33, 10557 Σύνταγμα Αθήνα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση, pametopo@gmail.com, για να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Π.ΑΜ.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου