Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την κατ’ αντιπαράθεση ανάκριση δημοσιογράφων, Κρατικής Ασφάλειας και ΕΥΠ, ζήτησε από τον Ανακριτή ο Σταύρος Βιτάλης για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του Πατριωτικού μετώπου.
Την κατ’ αντιπαράθεση ανάκριση του δημοσιογράφου Σταυρακάκη και του εκδότη της εφημερίδας «ο Κόσμος του Επενδυτή» Φελέκη με τον Διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας Ταξίαρχο Νίτσα και τον Διευθυντή της ΕΥΠ Πρέσβη Μπίκα, ζήτησε σήμερα από τον Ανακριτή ο Σταύρος Βιτάλης, για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του Πατριωτικού Μετώπου.
Να υπενθυμίσουμε ότι, η συγκεκριμένη εφημερίδα, έγραψε ολοσέλιδο λιβελογράφημα εναντίον του Πατριωτικού Μετώπου με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς οι οποίοι θα κριθούν φυσικά και στην αγωγή η οποία κατατέθηκε εναντίον των υπευθύνων της, αλλά και οι οποίοι αναφέρονται σε βαρύτατα κακουργήματα, όπως η παρακολούθηση τηλεφώνων του πατριωτικού-δημοκρατικού πολιτικού Κινήματος, του ΠΑΜ, το οποίο παρεμπιπτόντως, είναι αναγνωρισμένο νομίμως, τόσο από τον Άρειο Πάγο, όσο και από την Βουλή των Ελλήνων.
«Είναι άμεση ανάγκη στις δύσκολες εποχές που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας – είπε ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου στους παραβρισκόμενους δημοσιογράφους – η Δικαιοσύνη, να ξεκινήσει τη διαδικασία για τον καθαρισμό των «στάβλων του Αυγεία». Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, προχώρησε την υπόθεση. Ας την προχωρήσουν σε όλο της το βάθος και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι ταγοί της Δικαιοσύνης, έτσι ώστε το κλονησθέν περί δικαίου αίσθημα του ελληνικού Λαού, να αποκατασταθεί και ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου