Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάλι κατεπειγόντως στον ανακριτή ο Σταύρος Βιτάλης. Αυτή τη φορά, για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του από Κρατική Ασφάλεια και ΕΥΠ. Η Δικαιοσύνη, ορθώνει – επιτέλους – το ανάστημά της.
Κατεπειγόντως (αυτήν την φορά για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του) καταθέτει αύριο στον 2ο Ανακριτή Αθηνών ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης.
Σε δήλωσή του που διένειμε στα ΜΜΕ, ο Συντονιστής του Κινήματος, αναφέρει:
«Επιτέλους, 7 μήνες μετά από την κατάθεση της σχετικής με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μου προσφυγή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η δικαιοσύνη, αποφάσισε να ορθώσει το ανάστημά της και να διατάξει προανάκριση.
Είμαι αποφασισμένος να καταθέσω στον ανακριτή, ονόματα και στοιχεία, όλων των εμπλεκομένων, Δημοσιογράφων και Ασφαλιτών, σε αυτήν την πάρα πολύ σοβαρή για την υπόσταση της ίδιας της Δημοκρατίας μας, υπόθεση.
Η Διοίκηση της Κρατικής Ασφάλειας στην οποία προσέφυγα, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια διερεύνησης της υπόθεσης αυτής, η οποία δημοσιεύθηκε σε μεγάλης και πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα. Εύχομαι και ελπίζω, ο Ανακριτής να βρει τους ενόχους και να τους στείλει φυλακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου