Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Πελοποννήσιων, Ρουμελιωτών, Μακεδόνων, Αθηναίων, στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου, την Κυριακή στο Αίγιο. Ώρα για αποφάσεις.
Συνάντηση στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου, από την Πελοπόννησο, τη Ρούμελη, τη Μακεδονία και την Αθήνα, πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Απριλίου στο Αίγιο.
Η συνάντηση αυτή, έχει έντονα συμβολικό χαρακτήρα, δεδομένης της δηλωμένης αποφασιστικότητας των Αιγιωτών Πατριωτών, να προχωρήσουν σε σαφή και κάθετη αντιπαράθεσή τους με τους νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο.
Όλα δείχνουν πως, οι ιστορικοί πυρήνες αντίστασης της Πατρίδας και του Λαού μας, Πελοπόννησος και Ρούμελη, πολύ σύντομα, θα κληθούν για μια ακόμη φορά να πρωταγωνιστήσουν στους νέους αγώνες, κατά της οικονομικής αυτή τη φορά κατοχής, που γαντζώθηκε στο  σβέρκο του ελληνικού λαού. Ο Λαός της Αιγιάλειας παίρνει την υπόθεσή του στα χέρια του, μια που σαφές έγινε πια και από κάθε πλευρά πως το καταχρεωμένο αριστεροδέξιο πολιτικό σύστημα, σε αγαστή συνεργασία με τους εργατοπατέρες των συντεχνιών και τους εργολάβους των ΜΜΕ, δεν πρόκειται να κάνει τίποτε για τον απεγκλωβισμό μας από το ΔΝΤ, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους νεοταξίτες εγχώριους συνεταίρους τους. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, ως βαθύτατα Παλλαϊκό, Δημοκρατικό, Πατριωτικό Κίνημα, δεν μπορεί παρά να δηλώσει ΠΑΡΟΝ.
Με τη σκέψη μας σε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους για τούτον δω τον βασανισμένο τόπο,  ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου