Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΤΙΜΟΥΜΕ τους ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ Ιωάννη και ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ Γεώργιο με ένα κερί ή λουλούδι

ΤΙΜΟΥΜΕ τους ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ Ιωάννη και ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ Γεώργιο, πεσόντες εν ώρα καθήκοντος την 1/3/2011, με ένα κερί ή λουλούδι στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στην οδό Λεωφόρο Στρατού έναντι Γ' Σώμα Στρατού καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.

Πολλοί διαφώνησαν με το "ΗΡΩΕΣ", λέγοντας ότι ο θάνατος είναι στα πλαίσια της εργασίας μας και επιλέ.........ξαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Αυτοί λοιπόν σκοπίμως ξεχνούν... ότι δεν επιλέξαμε την εκπαίδευ...σή μας, ούτε τον εξοπλισμό μας και οι συνάδελφοι ρίχθηκαν σε μια άνιση μάχη να αντιμετωπίσουν στρατιωτικά όπλα. Παρόλο λοιπόν που και οι συνάδελφοι ήξεραν την ανισότητα της μάχης, γνωρίζοντας ότι φορούν ανεπαρκή αλεξίσφαιρα για Καλάσνικοφ, συνέχισαν να καταδιώκουν. Ήθελαν να συλλάβουν τους ληστές του περιπτερά. Ήθελαν να απαλλάξουν από την κοινωνία μας τους αδίστακτους ληστές. Τους ωθούσε η συνείδησή τους, η παιδεία τους και τα ιδανικά τους, όχι για να αποσβέσουν τον μισθό τους. Όταν λοιπόν μπαίνεις σε μια εξ αρχής άνιση μάχη με τέτοια αυταπάρνηση, θάρρος και τόλμη δεν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε διαφορετικά πέραν του "ΗΡΩΕΣ"...

Το μνημείο στην Λ. Στρατού κάθε βράδυ βυθίζεται στο σκοτάδι λόγω καμμένου προβολέα και έλλειψης ευαισθησίας. Στις 9 Απριλίου ας το φωτίσουμε όλοι μαζί με τα κεριά μας. Μην φανταστείτε μνημόσυνα και φώτα στο μνημείο, θα είμαστε εμείς, τα κεριά μας και τα λουλούδια μας και από ψηλά θέλω να πιστεύω θα μας βλέπουν ο Γιώργος και ο Γιάννης.

Η εκδήλωση δεν είναι επίσημη είναι μια πρωτοβουλία των διαχειριστών της σελίδας μας σε εξωυπηρεσιακά πλαίσια. Τα ανεπίσημα όμως είναι και τα πιο αληθινά.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!!!

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου