Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τις δυνατότητες ανάπτυξης ρωσικών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα, διερευνά το Πατριωτικό Μέτωπο.
Ημερίδα με θέμα τις δυνατότητες ανάπτυξης ρωσικών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα, διοργανώνει το Πατριωτικό Μέτωπο.
Στην ημερίδα αυτή, η οποία είχε αναγγελθεί ενώπιον της Κινεζικής αντιπροσωπείας στη χώρα μας από τις 14 Ιανουαρίου, θα μιλήσουν και θα αναλύσουν τις δυνατότητες στροφής του αμυντικού οπλοστασίου των ΕΔ μας, σε προμηθευτές πέραν των Αμερικανών και Ευρωπαίων, ξένοι και Έλληνες ειδικοί.
Η ημερίδα έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Απριλίου σε αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και σε αυτήν καλούνται να παρέμβουν, ή να κάνουν εισηγήσεις όλοι οι ενδιαφερόμενοι και σχετικοί με τα οπλικά συστήματα.
Η δράση αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, εντάσσεται στην ειδικότερη προσέγγισή του Κινήματος στα εθνικά θέματα και την άμυνα και ιδιαίτερα στο ζητούμενο της ανάπτυξης αντιπυραυλικής-αντιαεροπορικής ομπρέλας στο Αιγαίο, καθώς επίσης και στη θέση του ΠΑΜ, για αποχώρηση από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής μας σε αυτό.
Η απαράδεκτη συμμετοχή των ελληνικών ΕΔ, στις γκανγκστερικού τύπου επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, δίνει στον προσανατολισμό αυτό του Πατριωτικού Μετώπου και τον χαρακτήρα του «κατεπείγοντος», δεδομένης της ολίσθησης της χώρας μας, σε εχθρικές ενέργειες, κατά παραδοσιακών συμμάχων, όπως οι αραβικές χώρες.
Όσοι επιθυμούν να παρέμβουν στο πλαίσιο των εργασιών της ημερίδας ή να υποβάλλουν τις εισηγήσεις τους, μπορούν να επικοινωνούν με το Κίνημα στα τηλ. 2103311642 και 6980292626 ή στο email pametopo@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου