Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον δρόμο της Αντίστασης, παράλληλα με το Αίγιο και η Κρήτη. Δημοψήφισμα και στο Ηράκλειο, απέναντι στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων της κατοχικής συμμαχίας των νεοταξιτών και των τοκογλύφων.
Στον δρόμο της Αντίστασης μπαίνει, παράλληλα με τον Λαό του Αιγίου, και ο Λαός του Ηρακλείου της Κρήτης, με την σημαντικότατη για τις εξελίξεις στη μεγαλόνησο απόφαση του Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Ηρακλείου, για διενέργεια Δημοψηφίσματος.
Το Δημοψήφισμα, με αντικείμενο ταυτόσημο του αγωνιζόμενου Λαού του Αιγίου, αν δηλαδή επιθυμεί ο Λαός να συνεχίσει να πληρώνει ή μη φόρους στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων που σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους, συνεχίζουν να εκποιούν την περιουσία του ελληνικού Λαού, θα στηθεί συμβολικά στην κεντρική πλατεία της Κρητικής μεγαλούπολης, και μάλιστα μπροστά στο άγαλμα του εθνεγέρτη της μεγαλονήσου, Γιάννη Δασκαλογιάννη.
Ανερχόμενος – όπως ήταν εξ’ άλλου αναμενόμενο – στο ύψος των περιστάσεων ο περήφανος Κρητικός Λαός, αναμένεται να δώσει πολύ σύντομα απάντηση στους νεοταξίτες, όπως μόνο οι Κρητικοί ξέρουν να δίνουν. Στέλνοντας παράλληλα κάθετο και σαφές μήνυμα ενότητας, αδελφοσύνης και δημοκρατίας, τόσο στο θλιβερό και τρισάθλιο κράτος των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, όσο και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν νεοταξίτικου τύπου διχαστικά διλήμματα περί «ανεξαρτησίας» – δήθεν – της Κρήτης, από τον εθνικό κορμό. Τα πορτοκαλί σχέδια του τύπου «ανοιχτοί δρόμοι, ανοιχτά σύνορα», «ελεύθερη και ανεξάρτητη Κρήτη, Θράκη και Μακεδονία», δεν πρόκειται να περάσουν στη συνείδηση του Έλληνα Πατριώτη, ο οποίος γνωρίζει πως οι κατοχικοί νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο, είναι η ίδια σοροχρηματοδοτούμενη παρέα με τους υποτιθέμενους «επαναστάτες», είτε προέρχονται από την «ακροαριστερά» είτε από την «ακροδεξιά».
Με ρυθμούς αποφασιστικούς και γρήγορους, που μόνο η Κρήτη μπορεί να γεννήσει, ο Πυρήνας του Πατριωτικού Μετώπου του Ηρακλείου, προχώρησε παράλληλα στην ενοικίαση γραφείων του Κινήματος στο κέντρο της Πόλης, διεύρυνε την Επιτροπή με νέα στελέχη και προχωρεί στην οργάνωση του δημοψηφίσματος.
Να προσθέσουμε εδώ πως η συγκέντρωση για γνωριμία και κουβέντα με τον Ηρακλειώτικο Λαό που έγινε το Σάββατο στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου, έγινε μέσα σε κλίμα αδελφοσύνης και αλληλοκατανόησης ενώ συγκινητική ήταν η υποδοχή των Μακεδόνων στελεχών του ΠΑΜ, που βρέθηκαν στη Μεγαλόνησο για να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Κίνημα.
Παρά την λυσσαλέα και μεθοδική προσπάθεια των νεοταξιτών να κατασυκοφαντήσουν το Κίνημα και να εμποδίσουν την προσέλευση του Ηρακλειώτικου Λαού (με συστηματικό σχίσιμο των αφισών και διασπορά της γνωστής γκαιμπελίστικης προπαγάνδας ότι πρόκειται για ακροδεξιά, ή ακροαριστερή οργάνωση), η συνάντηση έγινε, σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών τάξεων και των ιδεολογικοπολιτικών καταβολών και το σύνθημα, «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά» και «επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας» επικράτησε ως μεστή γεύση για μια προοπτική Άμεσης Δημοκρατίας για τον τόπο, που άνοιξε το βαθύτατα Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα του ΠΑΜ.
Η προσπάθεια των νεοταξιτών να ξαναδημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα μέσα στον κορμό της κοινωνία, στήνοντας υποτιθέμενα «αριστερά» αναχώματα, στην επίσης στημένη «άνοδο του νεοναζισμού», ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο εμφύλιος και η μεταπολίτευση μας τελείωσαν και η ώρα να πάψουν να παράγουν πολιτική και πολιτικούς, ήλθε.
Η ώρα του Ελληνικού Λαού, αυτής, της βαθύτατα και ιστορικά δοκιμασμένης Δημοκρατικής Κοινωνίας, ήλθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου