Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε αναζήτηση… Κάρλος Μένεμ το πανικόβλητο σύστημα. Επιστρατεύονται πάσης φύσης τεχνάσματα και «προσωπικότητες» της συμφοράς. Ο Λαός τους γυρνά την πλάτη.
Επιβεβαιώνοντας και αυτήν ακόμη την προσέγγιση του Πατριωτικού Μετώπου, την βγαλμένη από την εμπειρία των στελεχών του από την Αργεντινή, το πανικόβλητο σύστημα των νετοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο, περνά στην αναζήτηση του δικού του… Κάρλος Μένεμ.
Έτσι, στις μέχρι τώρα προσπάθειες τους να καθυστερήσουν ή να αποπροσανατολίσουν το Πατριωτικό Κίνημα, σε πρώτη φάση, είχαμε:
  • Την τεχνητή δημιουργία «πατριωτικού χώρου-καραγκιόζ μπερντέ», τύπου κολοτούμπα και μπουμπούκου, βγαλμένη μέσα από τα «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, 3 βιβλία 40 ευρώ, διαλέχτε καλέ κυρίες». Έναν χώρο, μέσα από τον οποίο, σε αγαστή πάντα συνεργασία με την νεοταξίτικη «αριστερά», επιχειρήθηκε να γελοιοποιηθούν, όλα εκείνα τα υπερβατικά πολιτισμικά συστατικά που χαρακτήρισαν διαχρονικά, την ιστορική συνέχεια αυτού του Γένους των Ελλήνων.
  • Την συστηματική δημιουργία, «αντιεξουσιαστικού χώρου», ο οποίος καμία σχέση δεν είχε με τις ιστορικές πατριωτικές αντιστασιακές καταβολές του Λαού μας, αλλά οδηγήθηκε σε ανεξέλεγκτες εκφράσεις βίας κατά πάντων, στο πρότυπο δυτικοευρωπαϊκών, καταστροφικών και αυτοκαταστροφικών, απόλυτα ελεγχόμενων από το παρακράτος, οργανώσεων.
  • Την υποκατάσταση γνήσιων κινημάτων, όπως για την επιστροφή των εθνικών οδών στο κράτος με την άρνηση πληρωμών των ιδιωτικών διοδίων, με νεοταξίτικα γκρουπούσκουλα του τύπου «ανοιχτοί δρόμοι, ανοιχτά σύνορα».
  • Την οργανωμένη προσπάθεια να σπρώξουν την οργή του ελληνικού Λαού για την αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, σε ακραίες εκφράσεις, νεοναζιστικού τύπου.
  • Και τελευταία, την επιχείρηση οργάνωσης ελεγχόμενων διαδηλώσεων από σοροχρηματοδοτούμενα γκρουπούσκουλα, οι οποίες επίσης δεν «κάθισαν» στον σχεδιασμό τους, αλλά μετατράπηκαν σε καθαρό άνεμο, που έφερε μαζί του ο ελληνικός Λαός, κουβαλώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία.
Πανικόβλητο το σύστημα των νεοταξιτών, μετά την αποτυχία των σχεδιασμών του σε όλα τα πεδία, επιχειρεί τώρα να προετοιμάσει διάδοχη κατάσταση, η οποία θα έχει την αναγκαία εκείνη λαϊκή αποδοχή, για να συνεχίσει την αποπληρωμή των υποτιθέμενων χρεών μας, στους διεθνείς τοκογλύφους-αφεντικά τους.
Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού, σε πρώτη φάση μάλλον θα έχουμε, τις παρακάτω, απολύτως προβλέψιμες επιλογές του συστήματος.
  • Αναζήτηση προσώπων, πέραν του επαγγελματικού πολιτικού συστήματος, τα οποία με αρκετή και προσεγμένη βοήθεια από τα φερέφωνά τους, αθηναϊκά ΜΜΕ, θα επιχειρηθεί να γίνουν «η ελπίδα» του Λαού. Μια «πρόβα τζενεράλε», έγινε πρόσφατα στα προπύλαια, με τεράστια διαφημιστική δαπάνη και με χρήση ονομάτων της ακαδημαϊκής κοινότητας, γνωστών για τον βίο και την πολιτεία τους, αλλά και του γνωστού υπέργηρου μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, πρώην συνομιλητή των Αμερικανών κλπ γνωστά πρώην. Με πυρήνα πολιτικής σκέψης, το παλιό κλασικό μοντέλο της γενίκευσης και της γενικόλογης πατριωτικής φλυαρίας και με ανομολόγητο στόχο να στηθεί τελικά στο Κοινοβούλιο η αναγκαιότητα το αναθεωρημένο μνημόνιο, να ψηφισθεί με 180 βουλευτές. Έτσι ώστε, να εξασφαλισθεί τουλάχιστον με νομιμοφάνεια, η συνέχιση της αποπληρωμής των χρεών τους προς τους τοκογλύφους, από την όποια αυριανή Κυβέρνηση.
  • Προσπάθεια για ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, με την ψευδεπίγραφη εικόνα της «εθνικής ενότητας» ή κυβέρνησης συνενόχων, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν πέραν των νεοταξιτών «σοσιαλιστών» του ΠΑΣΟΚ, «πατριώτες» τύπου Καρατζαφέρη, «νεοφιλελεύθεροι» τύπου Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη και «αριστεροί» τύπου Φώτη Κουβέλη.
  • Αναζήτηση στη συνέχεια, «άφθαρτου» πολιτικού απατεώνα, που όπως ο περίφημος νεοπερονιστής αλητήριος Κάρλος Μένεμ, θα «ξεσηκώσει» τον λαό, για να τον οδηγήσει στην πλήρη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και του εθνοχώρου μας.
  • Και φυσικά, ο σχεδιασμός του τελικού σταδίου, στο οποίο ήδη διαφαίνεται ποιος θα παίξει τον ρόλο του Ντε Λα Ρούα, με τα εκατομμύρια λαό στους δρόμους, την καταληστευμένη χώρα και το γνωστό ελικόπτερο.
Απέναντι σε όλα αυτά, το Πατριωτικό Μέτωπο, κουβαλώντας πολύτιμες εμπειρίες από τον αγώνα του Πατριωτικού Κινήματος της Αργεντινής, επιχειρεί με τις δυνάμεις του, να αντιπαρατάξει:
  • Τον ξεκάθαρο Κινηματικό του χαρακτήρα, με στόχο να προετοιμασθεί η ελληνική κοινωνία, να περάσει σε διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας. Χωρίς υστεροβουλίες, ξερολισμούς και «σωτήρες», κρατώντας για τον εαυτό του μόνον τον ρόλο του θεματοφύλακα και χωρίς καμία εμπλοκή στην διαχείριση της εξουσίας.
  • Την σαφή πολιτική του σκέψη, βασισμένη στη λογική των συγκεκριμένων προτάσεων και όχι των «θολοκουλτουριάρικων» μανιφέστων. Προτάσεις, βασισμένες σε δύο πυλώνες: Την άδολη αγάπη για την Πατρίδα και τον Λαό μας, με ότι αυτή έχει φορτίσει την τρισχιλιετή μας ιστορία και τις κατακτήσεις των κοινωνιών διεθνώς, σε όλα τα ζητήματα θεσμών αλλά και παρεμβάσεων προς όφελος πάντα των Λαών.
  • Την διεύρυνση της οριζόντιας αυτοοργάνωσης μέσα στις τοπικές κοινωνίες, με βαθύτατα δημοκρατικές διαδικασίες και με κεντρικό γνώμονα, να επιλέξουν όταν έλθει η ώρα της αναμέτρησης, τους άριστους της κάθε περιοχής.
  • Την οργάνωση δικτύου ανταλλακτηρίων αγροτικών προϊόντων, έτσι ώστε στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και στις δυσκολότερες που έρχονται, να μην πεινάσει κανείς.
Η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν οι Λαοί παίρνουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους, μπορεί να χρειαστεί να ματώσουν, αλλά πάντα κάτι καλό βγαίνει από τον αγώνα τους. Και αυτό το «καλό», αρχίζει να σχηματίζεται απ’ άκρου σε άκρη, σε ολάκερη την Ελλάδα. Και ότι και να κάνουν οι νεοταξίτες, τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου