Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Οι Ομογενείς, μας δείχνουν τον δρόμο: «Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διάλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη.
«Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διάλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν  στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και μπροστά στο ελληνικό προξενείο οι Ομογενείς μας, αποδεικνύοντας πως η ελληνική καρδιά, χτυπάει στα πέρατα του κόσμου, όπου υπάρχει Έλληνας.
Στο ψήφισμά τους το οποίο απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κοινοποίησαν στα κόμματα, οι Ομογενείς  που συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, αναφέρουν:
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
Νέα Υόρκη, 17 Ιουνίου 2011
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Κάρολο Παπούλια.
Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας
Οι παρακάτω υπογράφοντες Έλληνες της Νέας Υόρκης και των ΗΠΑ, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα 17 Ιουνίου 2011, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην διάλυση της Βουλής των Ελλήνων, με το δικαίωμα και την υποχρέωση που έχουμε βάσει του  Άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Η σημερινή κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:
  1. Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.
  2. Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.
  3. Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος.
  4. Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.
  5. Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων.
Για τους παραπάνω λόγους, οι οποίοι και συναποτελούν λόγους και δικής σας ιστορικής ευθύνης και θεσμικής υποχρέωσης και  μας καθιστούν ως ελληνικό Λαό θεματοφύλακες του άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει, σας καλούμε όπως εξ’ άλλου και εκ του Θεσμού τον οποίο υπηρετείτε υποχρεούστε, να διαλύσετε την Βουλή των Ελλήνων.
ΕΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό με τον οποίο τοποθετούνται οι Ομογενείς μας απέναντι στο μέγιστο πρόβλημα δημοκρατίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας, την ίδια ώρα που ένας ολόκληρος μηχανισμός «πορτοκαλί απόχρωσης» επιχειρεί να εξαπατήσει την ελληνική κοινωνία, με «σωτήρες», «μεσσίες» και «μανιφέστα».
Η Ελλάδα μας, είναι το όραμα αυτών που έδωσαν την ζωή τους γι’ αυτόν τον τόπο και θα γίνει το φιλόξενο σπίτι των παιδιών μας, είτε το θέλουν είτε όχι τα ρεμάλια του ΔΝΤ και των τοκογλύφων και τα συνεργαζόμενα κατακάθια του Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου