Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων πού ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσον...

.....εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΜΗΜΑ Δ΄
Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων πού ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Για να ξεμπερδεύουμε με τις αιτιάσεις – τις αμφιβολίες – τους σκελετωμένους φόβους – τις δικτατορίες – τις δημοκρατίες – κλπ.κλπ.
Σταθείτε προσηλωμένοι στο παραπάνω άρθρο. Υποκλιθείτε μόνο στην γαλανόλευκη. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολίτες του κόσμου, που ξαφνικά γίνανε «σύμμαχοι» αγανακτισμένοι σε όλη την Ευρώπη.
Μας ενδιαφέρουν οι πολίτες της ΕΛΛΑΔΑΣ!!Δεν μπορεί να είναι σύμμαχοι αυτοί που μας εξευτέλιζαν μας θεωρούσαν και μας θεωρούν περίπου λωποδύτες – τεμπέληδες – κατεργάρηδες.
Πάρτε το απόφαση!! Πάνω από οποιοδήποτε διεθνιστικό κίνημα στέκει η ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Όποιος αποκαλυφθεί ότι οδηγεί τον Έλληνα σε παγκοσμιοποιημένες καταστάσεις με άλλο μανδύα θα πληρώσει ακριβά το εγχείρημα.
Τα αντιδικτατορικά αντανακλαστικά των πάλαι ποτέ υπηρετών ενός σάπιου συστήματος που καταρρέει, προσπαθώντας να κρατηθεί από τις φούστες των εντολέων της παγκοσμιοποίησης, δεν συγκινούν πλέον κανένα.
Οι Απριλιανοί κατέλυσαν βίαια το Σύνταγμα και πλήρωσαν ακριβά. Οι σημερινοί βιαστές της χώρας θα πληρώσουν ποτέ??
Υπάρχει πιό βίαιη κατάλυση του Συντάγματος από τη σημερινή, η οποία εφαρμόζεται με το προκάλλυμα της.....λαικής εντολής?
Τόσο ξεφτιλισμένους προδότες ενός Έθνους δεν έχει ξαναγεννήσει μήτρα. Τόσο σάπιους και ανήθικους πολιτικούς δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος. Μόνο που η σαπίλα τους είναι τόσο προχωρημένη ώστε να μετακυλίουν τις ευθύνες τους στους πολίτες που υπηρετούν(???) δια στόματος Πωθυπουργού και υπουργών.
Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό. Η χώρα αυτή έχει ιστορία 3.500 χρόνων. Δεν πρέπει να αφήσουμε να σβήσει. Τα ερωτήματα δεν είναι η εφαρμογή οιουδήποτε -σμού. Είναι η σφοδρή αντίδραση με οιοδήποτε τρόπο για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια.
Τα υπόλοιπα είναι αμφιβόλου προέλευσης και αποτελέσματος. Η εκμετάλλευση της αγωνίας του Έλληνα και η καθοδήγησή του σε απροσδιόριστους στόχους είναι επικίνδυνο παιχνίδι.
Το μόνο καλό είναι ότι τον ξυπνήσανε.
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

πηγη
hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου