Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, οι δυο κατηγορούμενοι οδήγηκαν στα δικαστήρια. Νωρίτερα, η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην ποινική δίωξη της εισαγγελίας και ασκήθηκαν διώξεις.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Μανώλη Καντάρη μιλώντας στο NewsIt δήλωσε πως "άλλη μάνα να μην περάσει ότι εκείνη" και τόνισε πως ενημερώνεται για τις εξελίξεις και για τη σύλληψη των δύο δραστών. Όπως είπε φανερά συγκινημένη "σκότωσαν το παιδί της για 120 ευρώ" και δεν ξέρει εάν θα τιμωρηθούν οι ένοχοι. Μάλιστα, μίλησε για το φόβο που ζουν όλοι οι πολίτες στο να κυκλοφορούν άνετα.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δυο Αφγανοί που συνελήφθησαν για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου άνδρα τη συμβολή της Γ’ Σεπτεμβρίου με την Ηπείρου.

Η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, συνεργό των δυο συλληφθέντων στη δολοφονία του Καντάρη για να του κλέψουν μια βιντεοκαμέρα, την οποία στη συνέχεια πούλησαν μόλις 120 ευρώ στο Μοναστηράκι!
Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος τους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία, απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη είχε αφήσει άφωνη την Ελλάδα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του όταν κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Πριν προλάβει, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Δεν είδε ποτέ το κοριτσάκι που έφερε η γυναίκα του στον κόσμο λίγες ώρες μετά.
 
Πηγη 
hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου