Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοιχτή πρόσκληση των Αιγιωτών, σε όλους τους Πατριώτες της Ελλάδας, στο Δημοψήφισμα της Κυριακής 15 Μαΐου στο Αίγιο: Ελάτε στην γιορτή της Δημοκρατίας.
Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες, να παραβρεθούν στην γιορτή της Δημοκρατίας, στο αντινεοταξίτικο Δημοψήφισμα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στο Αίγιο και στην κεντρική πλατεία της Αγίας Λαύρας, απευθύνει ο Λαός της Αιγιάλειας, μέσω του Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου.
«Είναι μια σημαντικότατη και ιστορική στιγμή για τη Δημοκρατία και τον Τόπο» σημειώνει στην πρόσκλησή του το Πατριωτικό Μέτωπο, «την οποία όλοι οι Έλληνες Πατριώτες, μπορούν και πρέπει να ζήσουν. Σημαντικότατη και ιστορική στιγμή, διότι, αφ’ ενός μεν στην χώρα αυτή που γέννησε τη Δημοκρατία, έχει να γίνει Δημοψήφισμα από την μεταπολίτευση και αφ’ ετέρου, το μήνυμα κατά του νεοταξίτικου πολιτικού συστήματος που υποθήκευσε το παρόν και το μέλλον της χώρας με τις επιλογές του, θα είναι δυνατότερο, αν ακουσθεί από όλους τους Έλληνες, ενωμένο με την φωνή του Λαού της Αιγιάλειας. Ελάτε να γνωριστούμε – σημειώνει στην πρόσκλησή του το ΠΑΜ Αιγιάλειας – ελάτε να σας φιλοξενήσουμε και να ξαναζήσουμε αλλά και να ξαναστήσουμε την Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας. Όσο συντομότερα αντιληφθούμε πως εμείς ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πάρουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε από την καταστροφική μανία των νεοταξιτών. Γιατί εμείς ο Λαός, είμαστε η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται.
Την Κυριακή 15 Μαίου, όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στο Αίγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου