Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η USAF “ένοχη” για τον θάνατο του υιού και των εγγονών του Καντάφι; Δειτε σχετικό βιντεο.

 
Η USAF “ένοχη” για τον θάνατο του υιού και των εγγονών του Καντάφι;

Την αμερικανική Αεροπορία “δείχνουν” τα υπολείμματα των βομβών που κτύπησαν το σπίτι του γιου του Μ.Καντάφι και σκότωσαν τον ίδιο τον Σαϊφ και τρία από τα εγγόνια του ηγέτη της Λιβύης. Όπως δείχνει η σχετική φωτό μέσα από το σπίτι του Σαϊφ πρόκειται είτε για GBU-28 των 5000 λιβρών είτε για BLU-113. Αυτό που βλέπουμε είναι το διατρητικό τμήμα του όπλου. Έχουν καταστραφεί οι αισθητήρες και έχει αποκοπεί η πυροκεφαλή.


Μεταφέρονται είτε από διηπειρωτικά βομβαρδιστικά B-1 και Β-2 είτε από F-15E Strike Eagle. Κάποιο από τα πρώτα ή κάποια (το F-15E μπορεί να μεταφέρει μόνο ένα) από το τελευταίο πρέπει να ξεκλήρισαν την οικογένια του Μ.Καντάφι. Δείτε στα τρία πρώτα βίντεο τι μπορούν να κάνουν αυτά τα όπλα. Αν δεν ήταν αυτά τα στοιχεία ύποπτα θα ήταν και τα βελγικά F-16 από τον Άραξο, των οποίων οι ώρες που επιχείρησαν το Σάββατο το απόγευμα, συμπίπτουν με τις ώρς που έγινε το κτύπημα στην Τρίπολη.

Στο τέταρτο βίντεο δείτε μια εξαιρετικά σπάνια σκηνή που πρόβαλε η ρωσική τηλεόραση από λανθασμένο αεροπορικό κτύπημα του ΝΑΤΟ σε αντικαθεστωτικούς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου