Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κρήτη, χαιρετά την Πελοπόννησο: Αντινεοταξίτικα δημοψηφίσματα σε Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου, στις 19 Ιουνίου, στο Ηράκλειο, στις 26 Ιουνίου. Ο ελληνικός Λαός, παίρνει την υπόθεσή του στα χέρια του.
Χαιρετώντας τον Λαό του Ιστορικού Αίγιου, που με μαζικότητα και ευθύνη, έστειλε σαφές αντινεοταξίτικο μήνυμα στους κυβερνώντες της κατοχικής συμμαχίας των τοκογλύφων, η Κρήτη, παίρνει την σκυτάλη της αντίστασης.
Παγκρήτια δημοψηφίσματα - έτσι ώστε να εκφραστεί πέρα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των κομμάτων και των φερέφωνών τους αθηναϊκών ΜΜΕ – σε Άγιο Βασίλειο Ρεθύνου και Ηράκλειο, οργανώνονται για τις 19 και τις 26 Ιουνίου, στους Δήμους αυτούς της Μεγαλονήσου μας.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, συνεχίζει τον αγώνα του, με την οργάνωση του ανταλλακτηρίου Αγροτικών Προϊόντων στην καρδιά της Αθήνας «για να μην πεινάσει κανείς στις σκοτεινές εποχές που έρχονται» και παράλληλα, με περιφερειακά δημοψηφίσματα, συμμετέχει στην ανάγκη έκφρασης της αγωνίας του ελληνικού Λαού, απέναντι στο ανάλγητο πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά τον τόπο.
Εργαζόμενο με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια το Κίνημα, και ακολουθώντας το παράδειγμα του Πατριωτικού Κινήματος της Αργεντινής,  καλεί τον ελληνικό Λαό να συσπειρωθεί γύρω από το πολιτικό πλαίσιο σκέψης του, για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στη δικαίωση μιας κοινωνίας, η οποία ακόμη τυραννιέται από Κωλέτηδες και Μαυροκορδάτους.
Ακόμη, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί για μια ακόμη φορά, όλους τους Έλληνες Πατριώτες να αντιληφθούν ότι:
  • Το Κοινό, Δημοκρατικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό Μέτωπο που όλοι αναζητούσαμε τις τελευταίες δεκαετίες, ήδη υπάρχει, έχει ως αρχές του τις διαδικασίες που πρωτοκαταγράφηκαν από τους επαναστάτες στο Γουδί οι οποίοι και έφεραν το πλέον δημοκρατικότερο Σύνταγμα του 1911 που γνώρισε η Πατρίδα και ο Λαός μας.
  • Εκφράζει με τις θέσεις του, όχι «μανιφέστα» και «-ισμούς», αλλά τις ανάγκες και επιθυμίες του 90% του ελληνικού Λαού.
  • Εργάζεται νυχθημερόν και με ανιδιοτέλεια (υπενθυμίζουμε πως όλα τα στελέχη του Κινήματος, συμπεριλαμβανομένου και του ιδρυτή και εκπροσώπου του, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΡΕΤΗ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ) για την αναζήτηση του «εμείς» και πέραν του αυτοκαταστροφικού «εγώ», που είναι δυστυχώς ένα από τα αρνητικά γνωρίσματα της φυλής μας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα αυτούς, που δεν φαντασιώνονται πως «αυτοί και μόνον αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα» με τις κάθε λογής «μανιφέστα» που ξεφυτρώνουν τον τελευταίο καιρό σαν μανιτάρια από διαφόρων τύπων καλοπροαίρετα η μη «γκρουπούσκουλα», δεν επιθυμούν «καρέκλες» και αξιώματα, δεν έχουν καμία δεύτερη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού τους παρά μόνο να γίνουν γέφυρα για τις νέες γενιές, σε μια δημοκρατική και δίκαιη  κοινωνία, να πυκνώσουν τις τάξεις του Κινήματος.
Το Μέτωπο είναι εδώ, είναι στα χέρια του ελληνικού Λαού, δυναμώνει καθημερινά και είναι αποφασισμένο να ανατρέψει με δημοκρατικές διαδικασίες την άθλια πολιτική πραγματικότητα, αλλά και να σταθεί εμπόδιο σε κάθε λογής «πορτοκαλί», στημένες «επαναστάσεις» που σχεδιάζουν διαφόρων τύπων «μεσσίες» και «σωτήρες».
Γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου