Κυριακή 15 Μαΐου 2011

"ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ GPO,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως στο γκάλοπ που θα παρουσιάζε σήμερα ο Πρετεντέρης,η Ν.Δ για πρώτη φορά μετά από καιρό θα ήταν πάνω από το Πασοκ,με 2 μονάδες διαφορά!

Αποφύγαμε να τοποθετηθούμε,περιμένοντας τα αποτελέσματα που θα βγάλει και βλέπετε στην κάρτα αριστερά.


ΦΥΣΙΚΑ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ",ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ!


Ποια είναι αυτά;Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ενώ τα αποτελέσματα και των μικρότερων κομμάτων είναι εντελώς διαφορετικά!


Σημειώστε πως,σύμφωνα και με τις πληροφορίες του "Πασπαρτού",τα όσα ξέρουμε βασίζονται στο πανελλαδικό δείγμα που περιλαμβάνει ΤΟ 85% ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Σύμφωνα με αυτό,τα κόμματα λαμβάνουν:

Πασοκ 21,5%

ΝΔ 22,6%


ΚΚΕ-Σύριζα στα ίδια επίπεδα του γκάλοπ.

Λάος 3%.
Ντόρα 1,8%.

Οικολόγοι 1,9%.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!


Συγκρίνοντάς τα με αυτά που έδειξαν,διαπιστώνουμε πως ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ Καρατζαφέρη,της Ντόρας και των Οικολόγων,ενώ χαμηλότερα της Ν.Δ!


ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1/3 ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΤΑΝ,ΤΟ Λάος ΠΗΡΕ...15%!!!


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!


Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα που βρίσκεται στο 3% να το βγάζουν 7%!!!


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ (π.χ. η Ντόρα δεν πλησιάζει καν το 2%) και την ισχυροποίηση των μικρών κομμάτων ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ (π.χ. "Οικολόγοι"),έτσι ώστε να δημιουργήσουν Κυβερνήσεις "συνεργασίας"!


Προκαλούμε την εταιρεία να βγάλει ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΟΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΟΥΣ!


Θα επανέλθουμε στο θέμα με νεότερα στοιχεία!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Φυσικά,κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως τα βγάζουμε από το μυαλό μας και λέμε ψέματα.Ας αναλογιστούν,ποιος έχει κάποιο συμφέρον να το κάνει αυτό,ο (κάθε) Πρετεντέρης ή εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου