Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργατική Πρωτομαγιά: Η θλιβερή εικόνα των κομματικών συντεχνιών που δεν εκφράζουν παρά των εαυτό τους και η «πορτοκαλί επανάσταση» που αναβάλλεται επ’ αόριστον.
Η θλιβερή εικόνα των κομματικών συντεχνιών που πια δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα και η «πορτοκαλί επανάσταση» που εκ’ των πραγμάτων αναβάλλεται επ’ αόριστον, δεδομένου ότι ο ελληνικός λαός δεν «τσιμπάει», ήταν τα κεντρικά χαρακτηριστικά της εργατικής πρωτομαγιάς.
Οι ελάχιστοι εργατοπατέρες (τα δεκάδες εκατομμύρια για τις «υπερωρίες» τους που ενέκρινε το υπουργείο φαίνεται δεν έφεραν αποτέλεσμα) καθώς και οι ελάχιστοι κομματικοί «ινστρούχτορες» που επιχείρησαν να δώσουν «παλμό» στις ισχνές διαδηλώσεις στην Αθήνα, απέμειναν μόνοι τους, ανεμίζοντας τις πολύχρωμες σημαίες τους και να επαναλαμβάνοντας τις χωρίς νόημα πια, «ταξικές» τους διεκδικήσεις. Την ίδια ώρα, το νεοταξίτικο σύστημα που κυβερνά τον τόπο, παρέα με τους τοκογλύφους, πανικόβλητο πια, «ακουμπά» τις τελευταίες ελπίδες του, στην αναστήλωση του νεοναζισμού, μια που η συστηματική παραγωγή επαγγελματιών «πατριωτών», «μεσσιών και σωτήρων» δεξιού και αριστερού τύπου, δεν τους προέκυψε.
Από την πλευρά τους, οι απεγνωσμένες προσπάθειες της «ελευθεριακής αριστεράς», να στήσουν οδόφραγμα στην διαφαινόμενη έγερση του Λαού δείχνουν να πηγαίνουν και αυτές «περίπατο», καθώς η απίθανη «αντιμνημονιακή» φιλολογία και οι λογικές του τύπου, «είμαστε όλοι αδέλφια», δεν φαίνεται να πείθουν κανένα, παρά μόνο τους σοροχρηματοδοτούμενους υπαλλήλους των ΜΚΟ.
Ο ελληνικός Λαός, έπαψε πια να «τσιμπά στο δόλωμα» και ήδη από ότι δείχνουν τα πράγματα και οι εξελίξεις, προσανατολίζεται σε σταθερές αξίες, βγαλμένες μέσα από τους εθνικοαπελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες του, οι οποίες συνδέονται με τον αγνό και άδολο πατριωτισμό, αυτόν που γέννησε την επανάσταση του ’21 και γιγάντωσε την εθνική αντίσταση.
Ο ελληνικός Λαός, στοιχίζεται αργά αλλά σταθερά στις βαθύτατα δημοκρατικές-πατριωτικές αρχές του Πατριωτικού Κινήματος και δρομολογεί την αντίστασή του, σε πρώτη φάση, με τις διαδικασίες εκείνες, τις οποίες του στέρησαν για δεκαετίες οι ιδεολογικοί απόγονοι των Μαυροκορδάτων, των Κωλέτηδων, των Νενέκων και των Παπαδόγκωνων: Τα δημοψηφίσματα που ήδη προγραμματίσθηκαν σε πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, με πρώτο το ιστορικό Αίγιο στις 15 Μαΐου και στα οποία αναμένεται να διαδηλωθεί σε κάθε τόνο, η κάθετη αντίσταση του στους νεοταξίτες και τους τοκογλύφους.
Με τη σκέψη στο Σύνταγμα που γέννησαν οι επαναστάτες του ’21, (http://www.youtube.com/watch?v=riDgllTZ7M0&feature=player_embedded) βαδίζουμε στο μέλλον μιας Ελλάδας που έχει μάθει να επιβιώνει, με το «σουγιά στο κόκκαλο, με το λουρί στο σβέρκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου