Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Παγκόσμιο πόλεμο παρά πυρηνικό ατύχημα φοβούνται οι Αμερικανοί

Έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο φοβούνται οι Αμερικανοί πως θα ξεσπάσει παρά να συμβεί ένα πυρηνικό ατύχημα.


 Το 40% των Αμερικανών που ρωτήθηκαν στη δημοσκόπηση της εκπομπής 60 Minutes και του περιοδικού Vanity Fair είπαν ότι φοβούνται πως θα ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Μόνο το 28% ανησυχεί για τις συνέπειες από κάποιο πυρηνικό δυστύχημα.

Η τηλεφωνική δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι ένας στους τρεις τρέμει στην ιδέα ότι θα βρει στην αλληλογραφία του μια δικαστική κλήση που θα τον καλεί να παραστεί ένορκος σε κάποια δίκη. Το 27% φοβάται τις επιστολές με τις οποίες ενημερώνουν οι τράπεζες τους πελάτες τους για τα στεγαστικά δάνεια ενώ το 22% δεν αντέχει να δει το λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας του.

Περισσότεροι από τους μισούς θεωρούν ότι όποιος μπορεί να πολεμήσει για την πατρίδα του θα πρέπει να του επιτρέπεται να καταναλώνει και αλκοόλ. Πάντως το 34% θεωρεί ότι θα πρέπει να αυξηθεί από τα 18 στα 21 η ηλικία στην οποία θα μπορεί κάποιος να καταταχθεί στο στρατό.

Για τα γεράματά τους οι περισσότεροι Αμερικανοί θα επέλεγαν να μείνουν στην εξοχή και όχι στα προάστια ενώ μόνο το 15% θα επέλεγε να παραμείνει στην πόλη. 



Πηγη
Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου