Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πως έφθασαν στον Μπιν Λάντεν.Ποιοι και τι τον πρόδωσε.Η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Οσάμα.

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TROMOKRATIA/AL%20QAEDA/binladensmall.jpg

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΝΕΚΡΟ Πως έφθασαν οι αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις,να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και να τον εκτελέσουν;
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν η όλη επιχείρηση ξεκίνησε πριν από δύο ολόκληρα χρόνια και ξεκίνησε με τον εντοπισμό δύο αδελφών,στενών συνεργατών όπως αποδεικνύεται τώρα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Ο άνθρωπος που θεωρείτο ο εμπνευστής της αποτρόπαιας 11ης Σεπτεμβρίου, δεν κρυβόταν σε κάποια σπηλιά του Αφγανιστάν,αλλά σε μία εύπορη πόλη του Πακιστάν,κοντά στη πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
Πριν από δύο χρόνια, η CIA είχε προσδιορίσει την τοποθεσία όπου ο Μπιν Λάντεν κρυβόταν.Τον περασμένο Αύγουστο η περιοχή αυτή είχε περιοριστεί σε μια ζώνη περίπου 35 χιλιόμετρα βόρεια του Ισλαμαμπάντ.


Σ΄ αυτή τη ζώνη εντόπισαν μία έπαυλη που τους τράβηξε τη προσοχή.
Οι τοίχοι της ήταν πολύ ψηλοί ,κοντά στα 20 μέτρα καλυμμένοι με συρματοπλέγματα. Η είσοδος γινόταν αυστηρούς περιορισμούς.

Το κύριο μέρος της κατοικίας ήταν τριώροφο, αλλά είχε λίγα παράθυρα. Η οικονομική του αξία αποτιμήθηκε σε περίπου 1 εκατομμύρια δολάρια και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε καμμία τηλεφωνική σύνδεση ή σύνδεση που να έχει σχέση με το διαδίκτυο. Τα δύο αδέλφια που φέρονταν ως ιδιοκτήτες δεν είχαν καμία γνωστή πηγή εισοδήματος που να δικαιολογεί τέτοια έπαυλη.Η CIA έμαθε επίσης ότι υπάρχει μια οικογένεια που ζει μαζί τους. Αυτή ήταν η οικογένεια Λάντεν.
Έως το Φεβρουάριο, η CIA είχε πειστεί ότι αυτή η έπαυλη ήταν το κρυσφήγετο του Μπιν Λάντεν και τον Μάρτιο ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να προεδρεύει σε μια σειρά συσκεψεων. Στην τελευταία από αυτές, στις 29 Απριλίου, έδωσε την εντολή να γίνει η επιχείρηση.
Ο στρατός των ΗΠΑ ξεκίνησε τον σχεδιασμό.Τα ψηλά τείχη έκαναν την επιχείρηση επικίνδυνη. Ωστωσο με μια χειρουργική επέμβαση που κράτησε 40 λεπτά ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και ο γιός του έπεσαν νεκροί.Νεκροί είναι και τα δύο αδέλφια που φέρονταν ως οι ιδιοκτήτες της έπαυλης.


http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TROMOKRATIA/AL%20QAEDA/cache/nekros_osama2-474x633.jpg


Πηγη 

Greek National Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου