Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2973 πολίτες του Αιγίου, έστειλαν για πρώτη φορά κάθετο και κρυστάλλινο αντινεοξίτικο μήνυμα στην Κυβέρνηση: «Το πολιτικό σύστημα δεν με εκφράζει  και δεν θα πληρώσω τις συνέπειες των επιλογών του». Χαστούκι στον ΓΑΠ από την πατρίδα του παππού του, φάσκελο στις εταιρίες δημοσκοπήσεων και στα θλιβερά ΜΜΕ της Αθήνας.
Με ένα ηχηρό αντινεοταξίτικο μήνυμα στον ΓΑΠ τα θλιβερά ΜΜΕ της Αθήνας και τις στημένες εταιρίες δημοσκοπήσεων απάντησε ο Λαός του Αιγίου, στο δημοψήφισμα της 15ης Μαίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, σε διάφανη κάλπη που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμος Αιγίου, στο κέντρο της πλατείας Αγίας Λαύρας, 2973 Αιγιώτες πολίτες, το ένα τρίτο δηλαδή αυτών που ψήφισαν στις Δημοτικές εκλογές του 2010, όχι μόνο γύρισαν την πλάτη στις επιλογές της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ κλπ νεοταξίτικων δυνάμεων που οδήγησαν την πατρίδα και τον λαό μας στον Γολγοθά που βιώνουμε σήμερα, αλλά εξέφρασαν και την διάθεσή τους για πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Δεδομένου πως το αντινεοταξίτικο ψηφοδέλτιο που υπερψηφίστηκε ανέφερε: «Το πολιτικό σύστημα δεν με εκφράζει και δεν θα πληρώσω τις συνέπειες των επιλογών του».
Απόντες από το δημοψήφισμα οι νεοταξίτες, τα άθλια αθηναϊκά ΜΜΕ, τα κομματικά μαγαζάκια που δεν ξεμύτισαν στην πλατεία Αγίας Λαύρας, όπως και οι στημένες  εμφυλιοπολεμικές, υποτιθέμενες «ακροαριστεροδέξιες» μειοψηφίες που αιματοκυλάνε αυτές τις μέρες την Αθήνα, και οι οποίες απειλούσαν όλον αυτόν τον καιρό, πως θα είναι παρούσες και δεν θα επιτρέψουν τις διαδικασίες της άμεσης δημοκρατίας που επέλεξε ως μορφή αγώνα κατά των νεοταξιτών,  το Πατριωτικό Μέτωπο.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, κόντρα στις στημένες δημοσκοπήσεις και στα ΜΜΕ των εργολάβων της Αθήνας, δείχνει πως ο λαός είναι έτοιμος να στείλει ένα σαφές μήνυμα στο σύνολο του πολιτικού συστήματος: «Ήλθε η ώρα να μαζεύετε, για να αναλάβουν, νέες , υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας, την έξοδο από την κρίση, την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού. Δυνάμεις πέρα από τους επαγγελματίες πολιτικούς, τους μεσσίες και τους «ινστρούχτορες» της συμφοράς, με κεντρικό στόχο την επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας».
Παράλληλα, ο λαός του Αιγίου, στέλνει ένα οργισμένο μήνυμα στα θλιβερά ΜΜΕ της Αθήνας, τα οποία παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και παρουσίασης των θέσεων και διαθέσεων της ελληνικής κοινωνίας, επέλεξαν να «θάψουν» την μεγαλειώδη αυτή δημοκρατική διαδικασία, που για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση, έγινε στην Πατρίδα μας. Ένα μήνυμα που ήδη εκφράζεται ως πρόταση στους τοπικούς άρχοντες, ξεκινώντας από τον Δήμο Αιγίου,  να σταματήσουν να παρέχουν εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις στους κατά περιοχή αναμεταδότες των  χουντοκάναλων της Αθήνας, με κατ’ αρχήν διακοπή παροχής δωρεάν εγκαταστάσεων και ηλεκτρικού ρεύματος.
Την ίδια ώρα, ο λαός του Αιγίου, με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έφτυσε κατάμουτρα τις στημένες εταιρίες δημοσκοπήσεων και τα δήθεν «αντικειμενικά γκάλοπ» τους, δείχνοντας παράλληλα την διάθεσή του να τιμωρήσει τους αργυρώνητους  νεογκαιμπελίσκους των κομμάτων.
Είναι σημαντικό να επαναλάβουμε εδώ πως το δημοψήφισμα έγινε: 1. Με βάση τους επίσημους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Αιγιάλειας και οι οποίοι καταστράφηκαν δημοσίως μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 2. Οι ψήφοι ρίχνονταν  σε διαφανή κάλπη, η οποία χρησιμοποιείται στις επίσημες εκλογές  και η οποία ήταν στημένη στο κέντρο της πλατείας και σε κοινή θέα. 3. Η καταμέτρηση έγινε με αυτόπτες μάρτυρες κρατικούς υπηρεσιακούς παράγοντες, από ανεξάρτητη από το ΠΑΜ εφορευτική επιτροπή, και τα τελικά αποτελέσματα ήταν: Α. Σύνολο ψηφισάντων 2978. Β. Κατά του πολιτικού συστήματος και των επιλογών του ψήφισαν 2973. Γ. Υπέρ του πολιτικού συστήματος ψήφισαν 2. Δ. Ένα (1) άκυρο και Ε. Δύο (2) λευκά ψηφοδέλτια.
Το επόμενο δημοψήφισμα θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης,  η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Η αντίσταση του ελληνικού λαού κατά της κατοχικής συμμαχίας των νεοταξιτών και των τοκογλύφων, ξεκίνησε από το ιστορικό Αίγιο, στις 15 Μαίου του 2011 και στην πλατεία της Αγίας Λαύρας. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, εκφράζει πια, όχι μόνο μια συγκυριακή πολιτική ανάγκη των δύσκολων και σκοτεινών καιρών που βιώνουμε ως λαός, βασισμένη στην βαθύτατα δημοκρατική του δομή και πολιτική του σκέψη, αλλά και μια ηθική δύναμη, που ως καθάριος άνεμος, θα σαρώσει στους καιρούς που έρχονται, κάθε τι σάπιο και διεφθαρμένο.
Ζήτω η Ελλάδα μας και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου